Ducray Squanorm Šampon protiv suhe prhuti 200 ml

by Ducray
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C006011
17,99 €

Uklanja suhu prhut s rezultatima koji traju. Pročišćava vlasište.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

Suha prhut obično pada na ramena vaše odjeće. Ljuske su male, lagane, od bijele do sivo-bijele boje i često su uzrok svrbeža. DUCRAY Squanorm šampon za suhu prhut 125 ml sadrži mikronizirani selenov disulfid i ihtiol. Uklanja suhu prhut s rezultatima koji traju. Pročišćava vlasište. Mikronizirani selenov disulfid učinkovito djeluje na gljivice koje su odgovorne za nastanak prhuti i smanjuje mogućnost njenog ponovnog nastanka. Ihtiol smanjuje iritaciju, pružajući olakšanje od simptoma vezanih uz prhut.

Način uporabe: Koristite dva puta tjedno u trajanju od najmanje šest tjedana.

Posebne mjere opreza: Sadrži selenov disulfid. Izbjegavati kontakt s očima i primjenu na oštećenoj koži (rane). U slučaju dodira s očima, temeljito isperite vodom. Samo za odrasle osobe.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.