Nailner lak

by Nailner
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C008458
20,30 €
Nailner lak protiv gljivica na noktima 2 u 1 – za zdrav i lijep izgled noktiju.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Nailner lak 2 u 1 upotrebljava se kod gljivičnih infekcija noktiju i brzo poboljšava izgled nokta.

  • Uklanja gljivične infekcije noktiju - prodiranjem kroz slojeve keratina i snižavanjem pH vrijednosti zaraženog nokta Nailner stvara nepovoljnu okolinu za gljivice i posljedično ih uklanja.
  • Poboljšanje vidljivo već nakon 7 dana - Nailner lak 2 u 1 sadrži sastojak za posvjetljivanje koji poboljšava izgled zaraženog nokta za samo 7 dana.
  • Rašpanje nije potrebno - Nailer sadrži ovlaživač koji njeguje i poboljšava isušeni izgled oštećenog nokta. Prije upotrebe rašpanje nije potrebno.

Primjena

Prije svake primjene očistite nokat i uklonite lak za nokte. Prije upotrebe rašpanje nokta nije potrebno. Prva 4 tjedna upotrebe nanosite lak dva put dnevno. Nastavite s jednom primjenom dnevno sve dok zdrav nokat ne preraste ozlijeđeni dio. Otopinu nanesite na čitavu površinu nokta, a također i ispod prednjeg slobodnog ruba. Nakon svake upotrebe spremnik dobro zatvorite. Lak protiv gljivica na noktima 2 u 1 sadrži dovoljnu količinu otopine za otprilike 300 primjena.

Proizvod sadrži sastojak za posvjetljivanje koji brzo poboljšava izgled zaraženog nokta. 

Upozorenja

Samo za vanjsku primjenu. Čuvajte izvan dohvata djece. Izbjegavajte dodir s očima ili sluznicom. U slučaju dodira s očima oprezno isperite vodom . Posavjetujte se s liječnikom ako vaše stanje potraje ili se pogorša. Može uzrokovati iritaciju ako se primjenjuje na ozlijeđenu kožu. Nakon primjene proizvoda ne izlažite tretirano područje direktnoj sunčevoj svjetlosti. Prekinite primjenu ako primijetite alergijsku reakciju ili iritaciju i posavjetujte se s liječnikom. Nemojte koristiti proizvod ako ste alergični na neki od sastojaka. Posavjetujte se s liječnikom ako ste dijabetičar ili ako patite od loše cirkulacije.

Glavni sastojak

Ethyl lactate, Aqua, Glycerin

Ostali sastojci

Ethyl lactate, Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Ascorbyl Lactoside, Citric Acid 

Sadržaj

5 ml

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.