Nailner olovka

by Nailner
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C002304
21,30 €
Nailner olovka protiv gljivičnih infekcija noktiju. Učinkovita otopina u obliku olovke, jednostavna za upotrebu.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Praktična olovka omogućuje jednostavno i brzo nanošenje otopine. Jedna olovka dovoljna je za približno 400 aplikacija.

  • Uklanja gljivične infekcije noktiju- prodiranjem kroz slojeve keratina i snižavanjem pH vrijednosti zaraženog nokta Nailner stvara nepovoljnu okolinu za gljivice i posljedično ih uklanja.
  • Sprječava nove infekcije noktiju - svakodnevno nanošenje proizvoda pomaže spriječiti nove gljivične infekcije noktiju. 

95 % učinkovit kod uklanjanja gljivičnih infekcija noktiju prilikom 12-tjedne upotrebe
Vidljivo poboljšanje nakon samo 1 tjedna upotrebe

Primjena

Prije svake upotrebe očistite nokat i odstranite lak za nokte. Prije upotrebe laka rašpanje nokta nije potrebno. U prva četiri tjedna nanesite Nailner dva puta na dan. Zatim upotrebu možete smanjiti na jedanput na dan dok zdravi nokat potpuno ne izraste. Otopina mora prekriti čitavu površinu nokta. Važno je nanijeti Nailner i na dostupna mjesta ispod površine nokta. Nakon svake upotrebe spremnik dobro zatvorite. Olovka protiv gljivica na noktima sadrži dovoljnu količinu otopine za približno 400 pojedinačnih primjena.

Nailner olovka protiv gljivičnih infekcija noktiju može se upotrebljavati i u preventivne svrhe. Nanesite jedanput dnevno i spriječite gljivičnu infekciju noktiju.

Upozorenja

Samo za vanjsku primjenu. Čuvajte izvan dohvata djece. Izbjegavajte dodir s očima ili sluznicom. U slučaju dodira s očima oprezno ispirati vodom. Posavjetujte se s liječnikom ako vaše stanje potraje ili se pogorša. Može uzrokovati iritaciju ako se primjenjuje na ozlijeđenu kožu. Nakon primjene proizvoda ne izlažite tretirano područje direktnoj sunčevi svjetlosti. Prekinite primjenu ako primijetite alergijsku reakciju ili iritaciju i posavjetujte se s liječnikom. Nemojte koristiti proizvod ako ste alergični na neki od sastojaka. Posavjetujte se s liječnikom ako ste dijabetičar ili ako patite od loše cirkulacije.

Glavni sastojak

Ethyl lactate, Aqua, Glycerin

Ostali sastojci

Ethyl lactate, Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Citric Acid 

Sadržaj

4 ml

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.