SVR XERIAL krema za ispucalu i suhu kožu 50 ml

by SVR
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C006632
16,00 €
Obnavljajuća njega ispucane i oštećene kože s fisurama i ragadama na petama, stopalima, dlanovima..., pospješuje zacjeljivanje.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
NAMJENA Scaron;titi i obnavlja ispucanu i oštećenu kožu s fisurama i ragadama u samo 7 dana*. Potiče zacjeljivanje.* u studiji s 21 dobrovoljcem, 66% je bilo zadovoljno proizvodom. Proizvod je apliciran dva puta dnevno kroz 28 dana. GLAVNI SASTOJCI 5% uree, alantoin, serin proteaza kompleks, polisaharidi, glicerol, shea maslac. NAČIN UPORABE Svakodnevno nanijeti na čistu kožu posebno na područje fisura i ragada dok se ne postigne željeni rezultat. SPECIFIČNOSTI Maksimalna tolerancija. Dermatološki ispitano.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.