La Roche-Posay Lipikar mlijeko za tijelo 200 ml

by LRP
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C011758
12,97 €
48-satna hidratacija smirujućeg i zaštitnog djelovanja. Primjereno i za najosjetljiviju kožu. Za cijelu obitelj, od beba do starijih.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
Osjetljiva, suha koža s osjećajem neugode. Bebe, odrasli, stariji. Oslabljena koža koja zateže i kojoj nedstaje elastičnosti. Za kožu sklonu svrbežu i atopijskom dermatitisu preporučili bismo upotrebu njege LIPIKAR Baume AP+. VISOKOUČINKOVITA. Obnavljajuća hladna kremasta formula obogaćena s 10% karite maslaca za obnovu lipida u koži i 66% La Roche-Posay termalne vode poznate po svojim prirodnim smirujućim i zaštitnim svojstvima. Sadrži Niacinamid koji donosi dugotrajni osjećaj ugode svim tipovima suhe kože, čak i onoj najosjetljivijoj. OPTIMALNA SIGURNOST. Hipoalergena formula osmišljena za svakodnevnu upotrebu cijele obitelji, od beba do starijih. Ispitano pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom. Bez parabena. 100% karite maslaca u Lipikar mlijeku dolazi iz društveno odgovornih programa nabave u Burkini Faso.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.