Novalac Prenatalne kapsule 30 komada

by Novalac
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C008581
Posebni popust 128,62 kn Regularna cijena 135,39 kn

Novalac Prenatal kapsule sadrže novu generaciju aktivne folne kiseline Quatrefolic, željezo i DHA. Preporuča se ženama koje planiraju skoru trudnoću, ženama koje su trudne i ženama koje doje svoje dijete.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Novalac Prenatal kapsule sadrže novu generaciju aktivne folne kiseline Quatrefolic, željezo i DHA. Preporuča se ženama koje planiraju skoru trudnoču,ženama koje su trudne i ženama koje doje svoje dijete. Najnapredniji aktivna folna kiselina Quatrefolic ® smanjuje rizik od defekata neuralne cijevi Visokoabsorptivna oblik željeza HA-Fe osigura odgovarajuću količinu željeza i ne iritiraju želudac DHA da bi se osigurao pravilno razvoj mozka i razvoj vida u djece Bez laktoze, bez glutena i GMO Samo 1 kapsula dnevno.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.

-5%