OKOPHARM kapsule IMMUN 44 30 kom

Sadrži 44 bioaktivne tvari koje jačaju imunitet (vitamini, minerali, elementi u tragovima).

Regularna cijena: 81,29 kn

Akcijska cijena: 77,23 kn

Reward Points Policy You will earn 5 bodova for buying this product.
dostava

Za ostvarenu kupnju veću od 400 kn dostava se ne naplaćuje!
Proizvod će biti dostavljen u roku od 3 radna dana. Saznaj više...

telefon

Za više nazovite 01/ 4621 302 ili pišite na info@eljekarna.hr.

Opis proizvoda

Detalji

S prehrambeno-medicinskog stajališta za zdravlje imunološkog sustava od elementarne je važnosti da su u organizmu prisutne dostatne količine vitamina, minerala, elemenata u tragovima te posebno antioksidansa koji štite stanice u tijelu.

Upravo zato je razvijen Immun 44 koji sadrži 44 bioaktivne tvari koje jačaju imunitet (vitamini, minerali, elementi u tragovima). Osim te 44 bioaktivne tvari, Immun 44 sadrži i Cistus-Plantovir® ekstrakt iz sivog dlakavog bušina (Cistus incanus ssp. creticus), vrlo prilagodljive biljke rasprostranjene sve od Kavkaza do Sredozemlja. Još ga se u antici upotrebljavalo kao prirodni lijek protiv upalnih tegoba najrazličitije vrste.

Prema najnovijim saznanjima, određene vrste bušina (kao sivi dlakavi bušin) ne samo da ublažavaju upale, već pokazuju i antivirusno djelovanje.

Immun44® kapsule:

  • blokiraju viruse Biljni ekstrakt Cistus-Plantovir® u velikoj mjeri fizički veže viruse i bakterije te na taj način sprječava njihovo prodiranje u tjelesne stanice i razmnožavanje.
  • stabiliziraju imunološki sustav Organski vezani elementi u tragovima potiču djelovanje enzimskih kompleksa za imunostabilizaciju i na taj način jačaju urođene tjelesne obrambene snage.
  • neutraliziraju slobodne radikale koji opterećuju imunološki sustav Antioksidansi (biljna zaštitna sredstva) štite tijelo neutralizacijom radikala koji opterećuju obrambeni sustav i na taj se način ublažavaju upalni procesi.
  • ponovno pune akumulatore obrambenog sustava Kompleks od 44 bioaktivne tvari (vitamini, minerali, elementi u tragovima) ponovno puni depoe hranjivih tvari u tijelu i na taj način osigurava optimalnu i cjelovitu zaštitu. Uporaba: 3 kapsule dnevno (ujutro, u podne, uvečer