PREMAMA DUO 30 tableta + 30 kapsula

Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C012053
19,50 €
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
PreMama duo: Njega tijekom svih faza trudnoće Trudnoća je jedno od najljepših i ujedno najćudljivijih razdoblja u životu jedne žene. Uistinu jest. Devet mjeseci ispunjenih bijesnim hormonima, mučninom, čudnim žudnjama i bolovima u leđima. Ali to je također vrijeme kada žene doslovno blistaju i pripremaju se za najveću ulogu u svom životu. Biti majka. Ali ako planirate zatrudnjeti, trenutno ste trudni ili već imate slatko klupko sreće, na pravom ste mjestu. Uskoro ćete krenuti na najljepše putovanje u svom životu. Zove se majčinstvo i divno je. A PreMama duo je posebno stvorena da brine o vama na svakom koraku. 30 DANA BRIGE O ZDRAVLJU Dodatak prehrani za trudnice koji sadrži vitamine, minerale i omega-3 masne kiseline (DHA i EPA), podijeljen je u tablete i kapsule. Svaka tableta sastoji se od 11 vitamina i 10 minerala, a kapsule sadrže omega-3 masne kiseline. Jedna tableta i jedna kapsula PreMama duo dnevno mogu doprinijeti vašim dnevnim potrebama za vitaminima i mineralima. Svako pakiranje PreMama duo sadrži 30 tableta i 30 kapsula. To je dodatak prehrani posebno formuliran za žene koje planiraju trudnoću, koje su već trudne i za dojilje. Pogledajmo pobliže sva putovanja. Pokušaj začeća može biti borba za buduće roditelje. To može biti emocionalno iscrpljujući izazov i može potrajati. Trudnoća je u svakom slučaju uzbudljivo putovanje. Ali i razdoblje nakon poroda je ispunjeno iznenađenjima. Imate slatki mali zamotuljak radosti u ovom razdoblju i to čini stvari još zabavnijima. No, idemo kroz svako razdoblje. Korak po korak i ukratko pogledajte što je najvažnije.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.