PROCULIN TEARS ADVANCE kapi za oči 10 ml

Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C012054
12,00 €
Ove kapi za oči s obnavljajućim i zaštitnim učinkom koriste se za osvježavanje umornih očiju, vlaženje suhih očiju te ublažavanje osjećaja nadraženosti oka ili sluznice oka uslijed: - utjecaja vanjskih čimbenika (boravak u klimatiziranom prostoru, prekomjerno izlaganje sunčevim zrakama, vjetar, dim, onečišćenje zraka); - suhoće oka zbog prekomjernog umora uzrokovanog radom za računalom tijekom dužeg vremenskog razdoblja ili sindroma suhog oka; - operacije oka; - nošenja kontaktnih leća duži vremenski period tijekom dana. Natrijev hijaluronat ima mukomimetička i viskoznoelastična svojstva koja omogućavaju odgovarajuće podmazivanje površine oka štiteći ga od trenja uzrokovanog pokretima oka. Osim toga, polimer zadržava vodu i istodobno stupa u interakciju s očnim epitelom. Zbog toga otopina održava površinu oka vlažnom te povećava stabilnost prekornealnog suznog filma koji štiti površinu oka od vanjskih utjecaja. Vodeni destilat ginka (Ginko biloba) u formulaciji poboljšava oštrinu vida na daljinu, ublažava umor i crvenilo očiju i očne mukozne membrane. Vodeni destilat ginka (Ginko biloba) zajedno s vodenim destilatom centele (Centella asiatica) dodatno ublažavaju osjećaj nadraženosti očiju. Vodeni destilat borovnice u ovoj formulaciji olakšava osjećaj umornih očiju i štiti sluznicu oka od atmosferskih utjecaja i utjecaja drugih vanjskih čimbenika. Vodeni destilat komorača se obično koristi kod bolesti oka kako bi ublažio osjećaj pečenja očiju a zajedno s vodenim destilatom borovnice ima obnavljajuće djelovanje. Ove biljne komponente koje se koriste u formulaciji u obliku vodenih destilata, imaju umirujući, osvježavajući i obnavljajući učinak. Formulacija također sadrži natrijev klorid i dva puferska agensa (bornu kiselinu i natrijev tetraborat dekahidrat) koji osiguravaju fiziološka svojstva otopine. PROCULIN® TEARS ADVANCE KAPI ZA OČI NA BAZI 0,4% NATRIJEVOG HIJALURONATA I VODENIH DESTILATA vlaže i podmazuju površinu oka i trenutno ublažavaju osjećaj pečenja, iritacije i nelagode uslijed suhoće oka. Mogu se koristiti kao zaštita od daljnje iritacije. PROCULIN® TEARS ADVANCE KAPI ZA OČI NA BAZI 0,4% NATRIJEVOG HIJALURONATA I VODENIH DESTILATA su pogodne za korisnike kontaktnih leća i mogu se koristiti bez prethodnog vađenja leća iz očiju. Proizvod je namijenjen isključivo za okularnu primjenu.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
Pogodne za korištenje uz kontaktne leće. Prije prve primjene odvojite sigurnosnu foliju i skinite zaštitni poklopac. Ukapajte 1–2 kapi u svako oko. Nakon upotrebe odmah zatvoriti bočicu: sadržaj se mora upotrijebiti unutar 6 mjeseci nakon prvog otvaranja. Pogodne za čestu primjenu, nekoliko puta na dan, prema osobnim potrebama ili prema savjetu liječnika. Pogodne za djecu, nakon savjetovanja s liječnikom.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.