Reconval K1 krema

Odmah dostupno
Šifra proizvoda
c011883
22,65 €
Namjena štiti kožu i ublažava nadražaje kože uzrokovane ciljanom onkološkom terapijom (terapija pametnim lijekovima, biološka terapija, imunoterapija).
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
Neželjeni učinci ciljane onkološke terapije: -osip u obliku akni -crvenilo dlanova i tabana -suhoća kože (kseroza) -promjene na noktima i uz njih -obojenost i promjene kose i dlaka na tijelu Teški i bolni nadražaji kože mogu utjecati na kvalitetu života. Čak i ako su promjene privremene, mogu dovesti do odgađanja ciljanog onkološkog liječenja, smanjenja doze onkološke terapije ili njezinog prekida, što može utjecati na uspješnost liječenja. Da bi se takvi ishodi spriječili, preporučuje se preventivna primjena Reconval® K1 kreme Sastav: -Vitamin K1 -Urea i alantoin imaju hidratacijski i ublažavajući učinak na kožu -Kolesterol i maslinovo ulje poboljšavaju trofizam kože Upotreba: Uz pravilnu i redovitu njegu, koža održava i obnavlja svoje zaštitne i biološke funkcije. Preporučuje se pranje nadražene kože mlakom vodom uz korištenje blagih sapuna te nježno brisanje mekim ručnikom (prirodna vlakna) Reconval® K1 krema nanosi se čistim rukama jednom ili više puta dnevno na nadraženo područje. Krema se može koristiti kroz nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci ovisno o stanju kože
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.