SKINTEGRA NARO 30 ML

by Skintegra
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C014050
11,81 €
Proizvod je potpuno prirodan, bez dodatka parabena, denaturiranog alkohola ili etanola, sintetskih mirisa, bojila i drugih iritansa.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
Skvalan je prirodno prisutna komponenta ljudskog sebuma čija proizvodnja značajno opada nakon 20. godine što rezultira smanjenom elastičnošću kože. Vlaži i hrani te omekšava kožu, oprksrbljujući je dodatnim esencijalnim masnim kiselinema i antioksidativnim učinkom. Idealan za korištenje na svim tipovima kože, uključujući i one sklone nepravilnostima. Nanesen na vlažno lice, ili na lice već nahranjeno serumom ili kremom, skvalan pomaže spriječiti istjecanje vlage iz kože i time doprinosi očuvanju zdrave hidrolipidne barijere kože. Proizvod je potpuno prirodan, bez dodatka parabena, denaturiranog alkohola ili etanola, sintetskih mirisa, bojila i drugih iritansa. KAKO KORISTITI: 1-2 kapi Nara nanijeti samostalno na vlažno lice ili umiješati u serum (gel, kremu) jednom do dvaput dnevno.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.