ACTIVE FLORA BABY KAPI 5 ML

Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C014501
11,05 €
Active flora baby probiotske kapi bazirane su na živom soju LGG-a u maslinovom ulju bez aditiva, glutena i laktoze te bilo kakvih konzervansa. Active flora baby probiotske kapi sadrže najveći broj LGG-a u odnosu na ostale proizvode u tekućem obliku. Moguće ih je davati djeci praktički od rođenja (uključujući prijevremeno rođene). Maslinovo ulje sadrži masnoće slične onima u majčinom mlijeku te ima najniži alergijski potencijal što kapi čini dodatno sigurnima za primjenu od najranije dobi.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.