Biorela CHOCO IMMUNO kids 20 prutića

by Biorela
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
c016005
10,20 €
Biorela® Choco Immuno Kids je ciljana formula za snažan imunitet djece u obliku ukusnih prutića od prave mliječne čokolade. Biorela® Choco Immuno Kids brine o imunitetu djece pružajući im ciljanu nutritivnu potporu, ali i zaštitu zdrave crijevne mikrobiote koja je preduvjet dobrog zdravlja i imuniteta. Prirodni visoko pročišćeni beta-glukani iz kvasca, vitamin D3 i cink u 100% preporučenoj dnevnoj dozi te vrhunska kultura dobrih* bifidobakterija sastojci su Biorele® Choco Immuno Kids koji se uzimaju u obliku prutića od prave mliječne čokolade – jednom dnevno. Jedan (1) prutić sadrži Beta-glukani iz kvasca Saccharomyces cerevisiae (Yestimun®) 60 mg ** Vitamin D 5 μg 100 Cink 10 mg 100 HOWARU® Bifidobacterium lactis HN019™ 1 milijarda CFU
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
Kako djeluje Biorela® Choco Immuno Kids? Biorela® Choco Immuno Kids brine o imunitetu djece pružajući im ciljanu nutritivnu potporu, ali i zaštitu zdrave crijevne mikrobiote koja je preduvjet dobrog zdravlja i imuniteta. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, a kultura bifidobakterija povećava broj ovih dobrih* bakterija u probavnom sustavu. Način uzimanja Djeca starija od 3 godine uzimaju jedan (1) prutić dnevno. Prednosti Učinkovitost Čuva imunitet djece pružajući im ciljanu nutritivnu potporu i štiti zdravu crijevnu mikrobiotu koja je preduvjet dobrog zdravlja i imuniteta. Odličan okus Ukusna prava mliječna čokolada. Stabilnost Čokoladni medij idealan je za stabilnost bakterijskih kultura. Nije potrebno čuvanje u hladnjaku. Otpornost Bakterijske kulture otporne su na uvjete u probavnom sustavu i uvjete proizvodnje. Praktičnost Praktično pakiranje sadrži 20 pojedinačno zapakiranih čokoladica od 5 g.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.