Supradyn vital 50+ tablete, 30 komada

by Supradyn
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C001813
19,80 €

-Supradyn 50+ djeluje tako da povećava protok kisika u organizmu. Stoga pozitivno utječe i na mentalnu aktivnost. Pomaže u oslobađanju energije, koja je potrebna za osjećaj vitalnosti i aktivan život. Sadrži ginseng.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

-Supradyn 50 + jača prirodnu vitalnost, povećava energiju i pozitivno utječe na ljude iznad 50 godina te njihov opći boljitak. Njegova jedinstvena kombinacija vitamina i minerala djeluje tako da na prirodni način aktivira energiju svake stanice u organizmu. Pri tome mu pomaže prirodni sastojak ginseng. Taj tradicionalni lijek potiče protok krvi i opskrbu kisikom u organizmu i u mozgu, čak i dok odmarate. Proces započinje kada ginseng potakne stvaranje izuzetno važne molekule u našem organizmu, koja opušta mišićne stjenke krvnih žila te pomaže pri proširenju krvnih žila i poboljšanju protoka krvi. Supradyn 50+ poboljšava cirkulaciju krvi, što pridonosi povećanoj razini kisika u krvi te povećanju energetske produkcije. Supradyn Vital 50+ s ginsengom stimulira Vašu prirodnu tjelesnu energiju te Vam omogućava život s više energije. Potiče protok tjelesne energije što omogućava da ostanete aktivni i da se dobro osjećate. Pomaže da živite aktivan život.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.