SVR SUN SECURE Mlijeko SPF50 100 ml

by SVR
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C012794
22,43 €
Nevidljivo hidratantno mlijeko SPF50 + Sun Secure mlijeko nudi vrlo visoku zaštitu SPF50 + s nevidljivim završetkom za lice i tijelo cijele obitelji: bebe, djecu, odrasle.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
OPIS PROIZVODA: Nevidljivo hidratantno mlijeko SPF50 + Sun Secure mlijeko nudi vrlo visoku zaštitu SPF50 + s nevidljivim završetkom za lice i tijelo cijele obitelji: bebe, djecu, odrasle. Vrhunski dermatološki sastojci. Visoko koncentrirani sastojci za maksimalne rezultate. Prikladno za osjetljivu i netolerantnu kožu. Za lice i tijelo. Brzo upija baršunastu strukturu. Ne ostavlja tragove nakon primjene. Može se nanositi na mokru ili suhu kožu. Vodootporno i trljanje. Lagani ljetni miris koji ne sadrži alergene i nije fotoosjetljiv. Bez alkohola, parabena i oktokrila. Inovacija: integrirana zaštita tehnologija / 100% organskih filtera / klinički dokazana učinkovitost. NAČIN UPOTREBE: Nanesite dovoljnu količinu mlijeka ravnomjerno prije izlaganja suncu. Ponovite ako je potrebno PAKIRANJE: 100 ml
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.