SVR SUN SECURE Mlijeko SPF50 100 ml

bySVR
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C012794
146,25 kn
Nevidljivo hidratantno mlijeko SPF50 + Sun Secure mlijeko nudi vrlo visoku zaštitu SPF50 + s nevidljivim završetkom za lice i tijelo cijele obitelji: bebe, djecu, odrasle.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
OPIS PROIZVODA: Nevidljivo hidratantno mlijeko SPF50 + Sun Secure mlijeko nudi vrlo visoku zaštitu SPF50 + s nevidljivim završetkom za lice i tijelo cijele obitelji: bebe, djecu, odrasle. Vrhunski dermatološki sastojci. Visoko koncentrirani sastojci za maksimalne rezultate. Prikladno za osjetljivu i netolerantnu kožu. Za lice i tijelo. Brzo upija baršunastu strukturu. Ne ostavlja tragove nakon primjene. Može se nanositi na mokru ili suhu kožu. Vodootporno i trljanje. Lagani ljetni miris koji ne sadrži alergene i nije fotoosjetljiv. Bez alkohola, parabena i oktokrila. Inovacija: integrirana zaštita tehnologija / 100% organskih filtera / klinički dokazana učinkovitost. NAČIN UPOTREBE: Nanesite dovoljnu količinu mlijeka ravnomjerno prije izlaganja suncu. Ponovite ako je potrebno PAKIRANJE: 100 ml
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.