Solgar Sikavica 60 kapsula

by Solgar
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C003671
28,85 €/217,37kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Za bolju funkciju jetre i detoksikaciju
  • standardizirani ekstrakt sikavice
  • štiti jetru od djelovanja toksičnih i štetnih tvari
  • potiče obnovu jetrenih stanica

Prah sikavice, Silybum marianum 900 mg - Ekstrakt sjemenki sikavice, Silybum marianum standardiziran na ukupne flavonoide uključujući 140 mg (80%) silimarina 525 mgv

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Glavna aktivna supstanca flavonoid - silimarin, svojim uključivanjem u metaboličke procese u organizmu pospješuje detoksifikacijske procese u jetri povećanjem razine glutationa, ali i poticanjem regeneracije i sinteze zdravih jetrenih stanica. Povećanje razine glutationa ima značajan učinak i na stvaranje glutation-peroksidaze, jednog od najmoćnijih antioksidansa u organizmu, a inhibicijom leukotrijena postiže se protuupalni učinak. Protuupalni učinak i sinergističko djelovanje na pravilnu replikaciju stanica kože može značajno poboljšati kliničku sliku psorijaze. Potreban je oprez kod uzimanja s lijekovima koji se metaboliziraju preko citokroma P-450.

 
  • pogodno za vegane
  • bez soli i škroba
  • proizvod ne sadrži kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, umjetnih aroma ili boja
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.