L-DIRECT forte 4 šumeće tablete

by L Direct
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C001360
29,10 €/219,25kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

-Šumeće tablete L direct® Forte obogaćene su taurinom i cinkom koji pridonosi održavanju normalne razine testosterona u krvi. Sadrži važnu amino kiselinu L-arginin te mineral selen koji pridonosi normalnoj spermatogenezi.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

-Šumeće tablete L direct® Forte obogaćene su taurinom i cinkom koji pridonosi održavanju normalne razine testosterona u krvi. Sadrži važnu amino kiselinu L-arginin te mineral selen koji pridonosi normalnoj spermatogenezi. L direct® Forte formuliran je u oblik brzog djelovanja pa osigurava brzu i moćnu pomoć muškom seksualnom zdravlju. Način uzimanja Odrasli uzimaju 2 šumeće tablete otopljene u 2 dl vode, najmanje 45 min prije aktivnosti. Sigurnost primjene L direct® Forte sadrži L-arginin iz prirodnog izvora te aminokiselinu taurin i minerale što ga čini sigurnim i za dugotrajnu upotrebu.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.