Solgar Brusnica ekstrakt 60 tableta

by Solgar
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C002275
22,90 €
Za ublažavanje smetnji mokraćnog sustava
  • sinergističko djelovanje prirodne brusnice i vitamina C
  • sprječava vezanje gram-negativnih bakterija (E. Coli) na stijenke mokraćnog mjehura, što pospješuje njihovo izlučivanje iz organizma
  • pomoć kod cistitisa i drugih infekcija mokraćnih puteva
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

Solgar Brusnica ekstrakt sadrži prirodni koncentrat plodova brusnice i vitamin C. Kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost aktivnog sastojka u proizvodnji kapsula korišteni su isključivo svježi plodovi biljke.

Plodovi brusnice (Vaccinium macrocarpon L.) imaju snažno izražena antibakterijska i antiseptička svojstva. Farmakološka ispitivanja potvrdila su da brusnica suzbija prianjanje bakterije E. Coli i drugih gram-negativnih bakterija za epitelne stanice stijenke mokraćnog mjehura, što pospješuje njihovo izlučivanje iz organizma. Zbog sposobnosti da zakiseljuje mokraću, brusnica otežava i njihovo množenje.

Brusnica sadrži i organske kiseline – oksalnu, jabučnu i limunsku – koje, prema posljednjim studijama, zbog njihove sposobnosti da zakiseljuju mokraću imaju ulogu i u sprječavanju formiranja bubrežnih kamenaca.

Vitamin C zbog svog antioksidacijskog djelovanja ima korisnu ulogu u potpori imunološkom sustavu i održavanju integriteta tkiva. Dodatno zakiseljuje urin, i na taj način stvara nepogodne uvjete za rast bakterija.

Solgar Brusnica ekstrakt učinkovita je i prirodna pomoć kod upala mokraćnog sustava, posebno onih izazvanih bakterijom E.Coli.

  • pogodno za vegane
  • bez dodatnog šećera
  • bez soli i škroba
  • proizvod ne sadrži kukuruz, kvasac, pšenicu, soju niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.