Aqua Maris Baby, sprej za nos, 50 ml

by Aqua Maris
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C007842
8,10 €
Fiziološka otopina morske vode s naprednom tehnologijom Bag-on-Valve, koja štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima. Koristi se ako je nosić začepljen za oslobađanje prirodnim djelovanjem morske vode.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Izotonična morska voda bogata solima i oligoelementima ispire bakterije, viruse i nečistoće iz bebinog nosa.

SASTAV
Otopina sadrži morsku vodu iz Jadrana bogatu solima i oligoelementima. Oligoelementi prisutni u otopini imaju važnu ulogu u održavanju normalne funkcije sluznice nosa što omogućava prohodnost gornjih dišnih putova.

BEZ KONZERVANSA.

PAKIRANJE
50 ml otopine u bočici s mikroraspršivačem posebno prilagođenim bebinom nosiću. 150 ml otopine u bočici s mikroraspršivačem posebno prilagođenim bebinom nosiću.

NAMJENA
Disanje kroz nos jedini je ispravan način disanja, što je važno za rast i razvoj djeteta, stoga na higijenu nosa treba paziti od rođenja. Suh nos, nakupljena nečistoća, sekret ili otečena sluznica smanjit će prohodnost nosa i u djeteta izazvati nemir, plačljivost i razdražljivost te omesti miran san i hranjenje. Začepljen nos tijekom prehlade ili alergije može se odraziti i na zdravlje ukupnog dišnog sustava.
Morska voda bogata solima i oligoelementima blagotvorno djeluje na sluznicu nosa, potpomažući prirodne mehanizme njezina čišćenja.

KADA I KAKO KORISTITI AQUA MARIS® BABY SPREJ ZA NOS?
Aqua Maris® Baby s aplikatorom posebno prilagođenim nosnici novorođenčadi, olakšava uklanjanje nakupljenog sekreta, eliminira infektivne čestice, prašinu, alergene i nečistoću. Time se odčepljuje nosić uz istodobno ovlaživanje i obnavljanje sluznice nosa.Aqua Maris®. Osnažite osjete.

Aqua Maris® Baby sprej za nos preporučuje se:

  • za svakodnevnu higijenu nosa,
  • prije dojenja ili hranjenja na bočicu,
  • tijekom prehlade i alergije,
  • kao pomoć kod upale uha, uz ostalu terapiju preporučenu od liječnika,
  • kod suhoće nosa uslijed boravka u klimatiziranim ili jako zagrijanim prostorijama te
  • prije uporabe lijekova (kapi ili sprejeva) za nos.

Raspršiti Aqua Maris® Baby sprej za nos u svaku nosnicu 2-6 puta dnevno, prema potrebi i češće. Nakon primjene, isprati aplikator i osušiti ga.
Za omekšavanje i odstranjenje većih količina nečistoće i sekreta iz nosne šupljine, Aqua Maris® Baby sprej za nos treba obilnije raspršiti u svaku nosnicu. Postupak se može ponavljati dok sadržaj dovoljno ne omekša tako da se može lako ukloniti iz nosa.

Budući da Aqua Maris® Baby podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je od najranije dobi. Pogodan je za svakodnevnu uporabu.
Zbog higijenskih razloga svaki bi proizvod trebala koristiti samo jedna osoba.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.