Aqua Maris Clean, sprej za nos, 50 ml

by Aqua Maris
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C007843
8,95 €
Fiziološka otopina morske vode namijenjena je svakodnevnoj higijeni te uklanjanju sekreta iz začepljenih nosnih šupljina.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Izotonična morska voda ispire bakterije, viruse i nečistoće iz nosa te omogućava prohodnost gornjih dišnih putova.

SASTAV
Otopina sadrži morsku vodu iz Jadrana bogatu solima i oligoelementima. Oligoelementi prisutni u otopini imaju važnu ulogu u održavanju normalne funkcije sluznice nosa što omogućava prohodnost gornjih dišnih putova.

BEZ KONZERVANSA.

PAKIRANJE
50 ml otopine u bočici s mikroraspršivačem. 100 ml otopine u bočici s mikroraspršivačem. 125 ml otopine u bočici s mikroraspršivačem. 150 ml otopine u bočici s mikroraspršivačem.

NAMJENA
Normalno disanje ovisi o stanju sluznice nosa. Nakupljanje čestica prašine, alergena, bakterija i virusa na nosnoj sluznici onemogućuje njenu prirodnu funkciju. Prehlada, alergija, gripa te niz drugih stanja izazivaju pojačanu sekreciju, otečenost sluznice nosa i nakupljanje sekreta u nosu što dodatno otežava disanje. Morska voda zbog sadržaja mineralnih soli ima blagotvoran učinak na sluznicu dišnih putova.

KADA I KAKO KORISTITI AQUA MARIS® CLEAN SPREJ ZA NOS?
Aqua Maris® Clean s posebno oblikovanim aplikatorom ispire sekret, čestice prašine, bakterije, viruse i alergene iz nosa. Preporučuje se osobama s prehladama i alergijama te osobama izloženim česticama prašine i ostalim nečistoćama.
Raspršiti Aqua Maris® Clean u svaku nosnicu 1-2 puta, nekoliko puta na dan (2-6 puta), prema potrebi i češće.
Nakon primjene, isprati aplikator i osušiti ga.

Zbog svoje nježnosti pogodan je i za svakodnevnu uporabu kao pomoć u održavanju prohodnosti nosa.
Budući da Aqua Maris® Clean podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je za djecu, trudnice i dojilje.

Zbog higijenskih razloga svaki bi proizvod trebala koristiti samo jedna osoba.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.