Aqua Maris Talaso, sustav za ispiranje nosa + prirodna morska sol

by Aqua Maris
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C004201
17,25 €
Ispiranje nosa bitno je izvoditi pravilno priređenom otopinom i uz pogodnu posudu. Za nježnu i sigurnu primjenu, Aqua Maris preporučuje anatomski oblikovanu posudu za ispiranje prilagođenu svakom nosu.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Ispiranje nosa bitno je izvoditi pravilno priređenom otopinom i uz pogodnu posudu. Za nježnu i sigurnu primjenu, Aqua Maris preporučuje anatomski oblikovanu posudu za ispiranje prilagođenu svakom nosu.

Uz posudu dolazi 30 vrećica obogaćene morske soli bez aditiva. To je bitno jer aditivi koji se dodaju kuhinjskoj soli mogu nadražiti osjetljivu sluznicu nosa.

Aqua Maris sustav prvenstveno preporučujemo svima s kronično začepljenim nosom te problemima sa sinusima i alergijama. Također, svima koji se rekreativno ili profesionalno bave sportom jer je zdrav udah osnova svake fizičke aktivnosti. Mogu ga koristiti i djeca od šest godina, uz početnu pomoć roditelja.

Aqua Maris Talasoterapija, sustav za ispiranje nosa, pruža cjelovit talasoterapijski učinak – spoj djelovanja morske soli i ljekovitog bilja Mediterana. Preporučuje se kod kronično začepljenog nosa, upala sinusa i alergija, ali i za održavanje zdravlja i higijene nosa. Posebno se preporučuje svima koji se profesionalno ili rekreativno bave sportom.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.