Hansaplast Flaster universal 1m x 6 cm

by Hansaplast
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C003255
3,90 €/29,38kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Universal, vodootporni flaster. Štiti od prodiranja vode i prljavštine. Snažno prianjanje. Materijal koji omogućava koži disanje.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Hansaplast Universal plastični flasteri pogodni su za pokrivanje svih vrsta manjih rana. Materijal omogućuje koži disanje i vodootporan je. Ne-ljepljivi jastučić štiti ranu. Snažno prianjanje osigurava kako će flaster ostati na mjestu. Flasteri su dostupni: u obliku traka različitih veličina koji zatvaraju čitavo područje oko rane i kao povoji koji se mogu odrezati prema individualnim potrebama.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.