Dietpharm GINKO OMEGA 30 kaps.

by Dietpharm
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C001198
14,10 €

-Za cirkulaciju i bolje pamćenje.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

-Ginkgo biloba najstarije je drvo na svijetu, a neki podaci spominju stabla stara čak 200 milijuna godina. Njegova ljekovita svojstva bila su poznata još i starim Kinezima. Ginkgo se pojavljuje u kineskoj Materii medici još 2800 god prije Krista kada se koristio za poboljšanje stanja mozga. U fitoterapiji Ginko je odavno pronašao svoje mjesto. Posebice se primjenjuje kod oslabljene moždane i periferne cirkulacije jer smanjuje viskoznost krvi, a istovremeno djeluje i relaksirajuće na stijenku krvne žile, te tako povećava protočnost krvi. Prava kombinacija za zdravlje Kako je mozak organ koji je najosjetljiviji na smanjeni optok krvi, tako se poboljšanjem moždane cirkulacije smanjuju i simptomi nedovoljne prokrvljenosti moždanih struktura koje se najčešće očituju kao gubitak kratkotrajnog pamćenja, vrtoglavice, glavobolje, šum u ušima i depresija. Ginko omega kapsule iz Dietpharma jedinstven je proizvod na tržištu jer jedini sadrži kombinaciju ginka, omega-3 masnih kiselina (DHA) te vitamina B skupine. Ginko omega kapsule prava su kombinacija za cirkulaciju i bolje pamćenje. Uzima se 1 kapsula na dan. Nakon redovitog uzimanja kroz dva mjeseca, napraviti jednomjesečnu pauzu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. UPOZORENJE Ne uzimati ako koristite lijekove protiv zgrušavanja krvi (anti-koagulanse) ili kod poremećaja zgrušavanja krvi. Ne preporuča se trudnicama i dojiljama. Nije namijenjeno osobama mlađim od 18 godina. Prije kirurškog zahvata upozoriti liječnika. Moguća je preosjetljivost na bilo koju komponentu pripravaka.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.