VAXOL Sprej za uho 10 ml

by Vaxol
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C002220
9,40 €/70,82kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

-Vaxol ™ sprej za uho sadrži maslinovo ulje koje omekšava cerumen i olakšava njegovo izlaženje.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

-Vaxol ™ sprej za uho sadrži maslinovo ulje koje omekšava cerumen i olakšava njegovo izlaženje. Odstranjivanje cerumena na ovaj način predstavlja jednostavan i učinkovit postupak omekšavanja i prirodnog uklanjanja cerumena čime se smanjuje potreba čišćenja uha ispiranjem. Može se primijeniti preventivno protiv sabijanja cerumena potpomaganjem prirodnog procesa samočišćenja zvukovoda. Sprej je namijenjen za uklanjanje cerumena i kod djece i odraslih, a razlika je samo u doziranju. Vaxol ™ sprej za uho raspolaže jednostavnim i jedinstvenim sustavom za doziranje koji omogućuje precizno mjerenje doze pripravka za stavljanje u vanjsko uho. Predstavlja odlično sredstvo za potpomaganje čišćenja vanjskog zvukovoda te kod pripreme uha za čišćenje ispiranjem. Pumpica raspršuje sadržaj bez opasnosti od prevelikog pritiska i potencijalnog oštećenja bubnjića. Konusni oblik mlaznice omogućuje njenom vrhu tek vrlo ograničeni pristup zvukovodu čime su izbjegnute povrede zvukovoda. Ugodna uporaba ne curi natrag iz uha može se stavljati u stojećem, sjedećem i ležećem položaju sprej se ravnomjerno dozira u zvukovod lako se daje u optimiranoj količini uporaba ne traje dugo ne zahtijeva se dodatno ispiranje uha nakon primjene Kome je namijenjen Vaxol™ sprej za uho? osobama koje pate od prekomjernog stvaranja cerumena osobama kod kojih je sabijanje cerumena česta pojava osobama s izobličenim ili uskim vanjskim zvukovodom osobama sklonima oblikovanju suhog cerumena osobama koje koriste slušalice koje se stavljaju u vanjski zvukovod (npr. ljudima s oslabljenim sluhom, onima koji koriste slušalice za mobitele ili neku drugu elektronsku opremu

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.