TOPLOMJER BRAUN ZA UHO 3030

by Braun
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C015679
47,80 €
OPIS PROIZVODA: Digitalni toplomjer za mjerenje tjelesne temperature u uhu. Prikladan je za korištenje kod novorođenčadi.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.
OPIS PROIZVODA: Digitalni toplomjer za mjerenje tjelesne temperature u uhu. Prikladan je za korištenje kod novorođenčadi. Ima nježan i fleskibilan vrh, te veliki LCD zaslon za lako očitavanje temperature. Audio indikator groznica vam pomaže tumačiti temperatura čitanja. Braun ThermoScan ® 3 (IRT 3030) je jednostavan za korištenje, nježan i brz, čitanje temprtature u samo jednoj sekundi. NAČIN UPOTREBE: Nakon očitanja, termometar će zvučnim signalom odrediti visinu temperature prema broju zvučnih signala: normalna, povišena ili visoka temperatura. 1. zvučni signal ukazuje na normalnu temperaturu 2. uzastopna zvučna signala povišenu temperaturu 3. zvučna signala visoka temperatura.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.