Twinlab Lutein 6mg 100 kapsula

byTwinlab
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C002112
225,95 kn

Izrazito je djelotvoran u zaštiti očiju, naročito mrežnice i žute pjege.Odlično apsorbira štetne plave zrake iz sunčevog spektra te spriječava djelovanje slobodnih radikala na masnoće u očima. Twinlabov LUTEIN je prirodni lutein ekstrahiran iz nevena u prirodnoj bazi koncentrata špinata i miješanmi tokoferolima zbog bolje stabilnosti. 

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna kapsula):

  • Lutein 6 mg

Ostali sastojci: prirodna baza koncentriranog špinata, želatina, pročišćena voda, srednjelančani trigliceridi, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat.

Način primjene: jedna kapsula na dan ili po preporuci stručne osobe.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.