Vitanet Imunonet sirup 150 ml

by Vitanet
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C008495
11,00 €

VITANET Imunonet sirup je tekući dodatak prehrani koji sadrži beta-(1,3/1,6)-D-glukan iz kvasca Saccharomyces cervisiae, te cink,folnu kiselinu,vitamine B6,B12 i vitamin C koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

VITANET Imunonet sirup je tekući dodatak prehrani koji sadrži beta-(1,3/1,6)-D-glukan iz kvasca Saccharomyces cervisiae. Sadrži također vodeni ekstrakt bobica crne bazge (Sambucus nigra laciniata), cink,folnu kiselinu,vitamine B6,B12 i vitamin C koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Upute za upotrebu:

Prije svake uporabe bočicu promućkati.
Djeca 3-6 godina uzimaju jednu malu žlicu (5ml) dnevno.
Djeca iznad 6 godina i odrasli uzimaju tri male žlice dnevno (15ml).

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.