Vitanet Kalcij 1000 mg + vitamin C 800 mg 1 - 1 GRATIS

by Vitanet
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C014863
8,50 €
Vitanet Kalcij 1000 mg + vitamin C 800 mg šumeće tablete su idealan dodatak za održavanje zdravih kostiju i živčanog sustava. Ove šumeće tablete sadrže visoku koncentraciju kalcija, koji je esencijalni mineral za mišićnu funkciju i srčano zdravlje, te vitamin C, koji doprinosi imunološkom sustavu i smanjenju umora.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
Vitanet Kalcij 1000 mg + vitamin C 800 mg šumeće tablete pružaju vašem tijelu esencijalne nutrijente za održavanje optimalnog zdravlja kostiju i imunološkog sustava. Kalcij je ključni mineral za izgradnju kostiju i zdravu funkciju mišića i srca, dok vitamin C pruža podršku imunološkom sustavu i pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti. Ove šumeće tablete idealne su za sve koji žele nadomjestiti dnevne potrebe za kalcijem i vitaminom C, posebno u razdobljima povećanih potreba kao što su trudnoća, dojenje ili razdoblja brzog rasta kod djece i adolescenata.
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.