Vitanet Kalcij 1000 mg + vitamin C 800 mg

byVitanet
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C014863
Posebni popust 41,60 kn Regularna cijena 48,94 kn

Kalcij doprinosi normalnoj mišićnoj funkciji te prijenosu živčanih impulsa. Također pomaže održavanju zdravih kostiju.

Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije živčanog imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti. Također doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa te smanjenju umora i iscrpljenosti, a ujedno povećava apsorpciju željeza.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Kalcij je esencijalni mineral neophodan za izgradnju i održanje kostiju. Kalcij ima važnu ulogu u pravilnom funkcioniranju brojnih regulacijskih mehanizama. Neophodan je za živčanu, mišićnu i srčanu funkciju kao i za zgrušavanje krvi. Također, utječe na funkciju brojnih hormona. Iz toga je razloga nužno da je u odgovarajućim tkivima prisutan u odgovarajućim koncentracijama.

Vitamin C ima važnu ulogu u biološkim procesima. Neophodan je za formiranje kolagena (prisutan u kostima, hrskavici, koži i ostalim tkivima) i obnovu tkiva. Nedostatak kalcija i askorbatne kiseline (vitamina C) može biti uzrokovan nepravilnom prehranom ili se može pojaviti u različitim stanjima, uslijed povećanih potreba kao što su trudnoća i dojenje, u razdoblju brzog rasta djece i adolescenata, u starosti, tijekom zaraznih bolesti i ozdravljenja. Vitanet KALCIJ 1000 MG + VITAMIN C 800 MG šumeće tablete osiguravaju vitamin C i kalcij u količinama dovoljnima da nadomjeste dnevne potrebe i u razdobljima kada su potrebe za njima povećane.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.

-15%