VIitanet Rizonet 60 kapsula

byVitanet
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C012052
Posebni popust 73,15 kn Regularna cijena 86,06 kn
Vitanet Rizonet doprinosi održavanju normalne razine kolesterola. Vitanet Rizonet kapsule doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Vitanet Rizonet doprinosi održavanju normalne razine kolesterola. Vitanet Rizonet kapsule doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

Monakolin K iz crvene riže doprinosi održvanju normalne razine kolesterola u krvi (koristan učinak postiže se dnevnim unosom 10 mg moakolina K iz pripravaka fermentirane crvene riže).

Preporučuje se uzimanje dvije kapsule dnevno nakon zadnjeg obroka. Ne koristiti za vrijeme trudnoće i dojenja. Ne koristiti ukoliko koristite lijekove za snižavanje masnoća, antilipidemicima.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.

-15%