Vitanet Vitamin C 800 mg 10 šumećih tableta 1+1 GRATIS

by Vitanet
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C014865
3,47 €

Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti. Također doprinosi smanjenju iscrpljenosti i umora te povećava apsorpciju željeza.

Uputa za upotrebu: 1 šumeću tabletu rastopiti u 2 dcl vode jednom dnevno.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

Vitamin C mobilizira obrambene snage organizma – antioksidacijskim djelovanjem čini prvu liniju obrane organizma, u prvom redu od patogenih mikroorganizama. Sprječava oksidaciju LDL kolesterola – što je pretpostavka prevencije ateroskleroze. C vitamin je važan u sintezi kolagena posredno učvršćujući mišiće i krvne žile, a njegova antihistaminska priroda pridonosi zarastanju rana i ublažavanju alergijskih reakcija. Vitamin C igra važnu ulogu u pripremi organizma na stres nastao uslijed naglih promjena životnih uvjeta i neočekivanih događaja.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.