-15%

Vitanet Vitamin C 800 mg 10 šumećih tableta

by Vitanet
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C014865
Akcijska cijena 2,81 €/21,17kn Regularna cijena 3,30 €/24,86kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 3,30 €/24,86kn

Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti. Također doprinosi smanjenju iscrpljenosti i umora te povećava apsorpciju željeza.

Uputa za upotrebu: 1 šumeću tabletu rastopiti u 2 dcl vode jednom dnevno.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Vitamin C mobilizira obrambene snage organizma – antioksidacijskim djelovanjem čini prvu liniju obrane organizma, u prvom redu od patogenih mikroorganizama. Sprječava oksidaciju LDL kolesterola – što je pretpostavka prevencije ateroskleroze. C vitamin je važan u sintezi kolagena posredno učvršćujući mišiće i krvne žile, a njegova antihistaminska priroda pridonosi zarastanju rana i ublažavanju alergijskih reakcija. Vitamin C igra važnu ulogu u pripremi organizma na stres nastao uslijed naglih promjena životnih uvjeta i neočekivanih događaja.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 400 kn.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 400 kn je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 25 kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.