A-DERMA Primalba gel za pranje kose i tijela

A-DERMA Primalba gel za pranje kose i tijela nježno čisti osjetljivu dječju kosu i kožu. Sadrži prirodni ekstrakt izdanka Rhealba zobi koji omekšava i umiruje kožu. A-DERMA Primalba gel za pranje kose i tijela kremaste je teksture, ne sadrži sapun, čisti nježno, poštujući prirodni zaštitni hidrolipidni film kože. Obogaćen je hranjivim sastojcima koji omekšavaju kožu i štite je od isušivanja. Nježnog je mirisa i hipoalergen. Hipoalergena formula ispitana je pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom.

Regularna cijena: 156,06 kn

Akcijska cijena: 148,26 kn

Reward Points Policy You will earn 9 bodova for buying this product.
A-derma
dostava

Za ostvarenu kupnju veću od 400 kn dostava se ne naplaćuje!
Proizvod će biti dostavljen u roku od 3 radna dana. Saznaj više...

telefon

Za više nazovite 01/ 4621 302 ili pišite na info@eljekarna.hr.

Opis proizvoda

Detalji

Djelovanje:A-DERMA Primalba gel za pranje kose i tijela sadrži blagi detergent prilagođen čišćenju kože i kose djeteta, već od najranije dobi.

Sastav:Ekstrakt Rhealba zobi 3%, skvaleni i pčelinji vosak 2%, vrlo blagi detergent 7%.

Indikacije:Higijena dojenčadi i male djece.

Kontraindikacije, nuspojave, interakcije:Nisu poznate.

Primjena:U početku, dok se dijete navikava na kupanje, dobro je razrijediti gel u manjoj posudi s vodom, prebrisati dječju kožu blagom frotirskom rukavicom i zatim je isprati čistom vodom u kadici. Kako dijete raste, gel razrijedite direktno u vodi u kadici za kupanje, a nakon kupanja kožu i kosu djeteta isperite tekućom vodom. Kod starije djece istisnuti potrebnu količinuA-DERMA Primalba gel za pranje kose i tijela u dlanove, rastrljati ga dlanovima i nanijeti na kožu i kosu djeteta. Nakon pranja kožu i kosu isprati čistom vodom. Kožu nježno osušiti ručnikom bez trljanja.

Doziranje:Svakih nekoliko dana.