A-derma

A-DERMA je linija proizvoda za njegu osjetljive kože djece i odraslih, čišćenje i njegu kože novorođenčadi i male djece, nadražene, oštećene i iritirane kože te vrlo suhe i atopične kože.

Osnovni aktivni sastojak je prirodnog podrijetla - ekstrakt Rhealba® zobi.
Zob je dobro poznata žitarica koja se zbog svojih sastojaka odavno koristi. Brašno zobi koristilo se u kupkama i oblozima za ublažavanje svrbeža, iritacije i suhoće kože. U Laboratorijima A-DERMA odabrana je posebna vrsta "bijele" zobi patentirana pod nazivom Rhealba® zob.

Artikli 1 do 10 od 16 ukupno

proizvoda po stranici

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 1. A-DERMA Cytelium sprey

  Cytelium je otopina bijele boje koja suši, umiruje i štiti vlažne iritacijske promjene na koži,  te iritacije u vlažnim predjelima kože. Primjenjuje se kod vlažnog pelenskog osipa, vlažnog ekcema, varičela, impetiga, maceracija u pregibima kože te pupčanih ranica u novorođenčadi.Ne boji kožu i ne ometa zacjeljivanje rane. Može se kombinirati s terapijom. Oblik spreja olakšava nanošenje, osobito kod djece jer nanošenje bezbolno.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 86,55 kn

  Akcijska cijena: 82,22 kn

  Reward Points Policy Earn 5 bodova
 2. A-DERMA PJENA PROTIV TJEMENICE 75M

  A-Derma pjena protiv tjemenice namijenjena je prevenciji i njezi tjemenice kod dojenčadi i male djece. Aderma pjena protiv tjemenice je hipoalergena, ispitana pod nadzorom dermatologa i pedijatara.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 116,21 kn

  Akcijska cijena: 110,40 kn

  Reward Points Policy Earn 7 bodova
 3. A-DERMA Primalba gel za pranje kose i tijela

  A-DERMA Primalba gel za pranje kose i tijela nježno čisti osjetljivu dječju kosu i kožu. Sadrži prirodni ekstrakt izdanka Rhealba zobi koji omekšava i umiruje kožu. A-DERMA Primalba gel za pranje kose i tijela kremaste je teksture, ne sadrži sapun, čisti nježno, poštujući prirodni zaštitni hidrolipidni film kože. Obogaćen je hranjivim sastojcima koji omekšavaju kožu i štite je od isušivanja. Nježnog je mirisa i hipoalergen. Hipoalergena formula ispitana je pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 153,90 kn

  Akcijska cijena: 146,21 kn

  Reward Points Policy Earn 9 bodova
 4. A-DERMA Primalba mlijeko za čišćenje bez ispiranja

  A-DERMA Primalba mlijeko za čišćenje bez ispiranja namijenjeno je higijeni kože dojenčadi i male djece. Vrlo je blago i koristi se za dnevnu njegu bebina lica, stražnjice, ruku i kože u pregibima. Zamjena je za vlažne maramice, koje zbog dodatka mirisa i sredstva za dezinfekciju mogu nadražiti bebinu kožu. Toliko je blago da ga nakon primjene nije potrebno isprati. Jedinstvena tekstura štiti dječju kožu i ostavlja je mekom i vlažnom.Hipoalergena formula ispitana pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 147,26 kn

  Akcijska cijena: 139,90 kn

  Reward Points Policy Earn 9 bodova
 5. A-DERMA Dermatološki sindet Rhealba

  Aderma Dermatološki sindet sadrži nježnu osnovu za pranje, bez sapuna. Čisti, umiruje i vlaži kožu, te smanjuje suhoću. Posebno se preporučuje za svakodnevnu higijenu dojenčadi i male djece. Za lice i tijelo.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 44,99 kn

  Akcijska cijena: 42,74 kn

  Reward Points Policy Earn 2 bodova
 6. A-DERMA Dermalibour+ pjenušavi gel 205 ml

  A-DERMA DERMALIBOUR+ pjenušavi gel s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi i Cu-Zn čisti, umiruje i pročišćava iritiranu kožu cijele obitelji (dojenčad, djeca i odrasli).
  Detaljnije

  Regularna cijena: 110,79 kn

  Akcijska cijena: 105,25 kn

  Reward Points Policy Earn 7 bodova
 7. A-DERMA Dermalibour stik

  A-Derma  Dermalibour  stik ublažava manje i lokalizirane iritacijske promjene na koži te sprječava nastanak sekudarnih infekcija. Zbog čvršće konzistencije ostavlja tanji sloj preparata na koži. Osobito je pogodan za primjenu u regijama koje su vlažne kao što je područje oko usana, u pregibima te pelenska regija. Glavna aktivna djelatna supstanca je ekstrakt Rhealba zobi. Puni ekstrakt Rhealba zobi uzgajane na jugu Francuske  uz garanciju GMO free pod nadzorom laboratorija Pierre Fabre. Rhealba zob djeluje specifično protuupalno. ZnO i Cu i Zn soli svojim antibakterijskim učinkom sprječavaju superinfekciju oštećene kože.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 97,50 kn

  Akcijska cijena: 92,63 kn

  Reward Points Policy Earn 6 bodova
 8. A-DERMA Exomega Barriere krema 100ML

  Primjenom EXOMEGA Barriere kreme izbjegava se iritacija i sušenje kože zbog djelovanja morske i vode iz bazena te se ograničava izbijanje alergijskih ekcema na koži. EXOMEGA Barriere krema sadrži ekstrakt Rhealba zobi umirujućeg djelovanja, glicerin koji povećava vlažnost kože te silikone koji stvaraju zaštitni film koji štiti od iritacije i sušenja kože. Zaštitni hidrofobni sloj na koži ne dozvoljava kontakt kože s vodom. Lagano se nanosi. Ne ostavlja tragove na koži. Brzo se skida tuširanjem uz upotrebu vrlo blagog higijenskog sredstva.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 122,19 kn

  Akcijska cijena: 116,08 kn

  Reward Points Policy Earn 7 bodova
 9. A-DERMA Exomega kupka

  A-Derma Exomega kupka koristi se kao dodatak u njezi atopične i vrlo suhe kože (dojenčad, djeca i odrasli). Ona nije sredstvo za higijenu jer ne sadrži detergente. Njezina je učinkovitost u kombinaciji ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi i Filaxerin® te dodatnih hidratantnih sastojaka. Ne pjeni se. Ne sadrži umjetne boje i hipoalergena je. Podnošljivost je ispitana pod dermatološkim nadzorom na jako reaktivnoj koži.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 128,59 kn

  Akcijska cijena: 122,16 kn

  Reward Points Policy Earn 8 bodova
 10. A-DERMA Exomega mlijeko

  Rhealba® zob koju sadrže svi A-DERMA proizvodi, odabrana je zbog svojih antiiritacijskih i umirujućih svojstava među više od 80 sorti i kultivirana na kontrolirani način. Dugogodišnje iskustvo uzgoja Rhealba® zobi i istraživačka praksa stjecana više od 20 godina doveli su nas do otkrića osobitih i dosad nezamijećenih svojstava izdanaka Rhealba® zobi, požnjevenih u prvom stadiju punog rasta: maksimalna koncentracija specifičnih djelatnih tvari, izvanredna učinkovitost i vrlo dobra podnošljivost. EXOMEGA proizvodi nove generacije sadrže dvije originalne djelatne tvari:ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi i Filaxerin®. A-DERMA Exomega mlijeko nove generacije je namijenjena pacijentima s atopičnom i vrlo suhom kožom; za bebe, djecu i odrasle. Smanjuju suhoću kože, umiruju iritacije, obnavljaju prirodnu obranu kože i štite je od vanjskih negativnih djelovanja. Za njegu lica i tijela.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 179,90 kn

  Akcijska cijena: 170,91 kn

  Reward Points Policy Earn 11 bodova

Artikli 1 do 10 od 16 ukupno

proizvoda po stranici

Stranica:
 1. 1
 2. 2