Afrodita

Kozmetika Afrodita svojom tradicijom duljom od 40 godina te visokokvalitetnim prirodnim proizvodima ostavlja neizbrisiv pečat kako na domaćem, tako i na stranim tržištima.

Proizvodi združeni pod imenom BEAUTY CARE predstavljaju program proizvoda široke potrošnje i namijenjeni su krajnjim korisnicima. Na postojećim tržištima dostupni su na prodajnim mjestima svih većih trgovačkih sustava. Program obuhvaća proizvode za njegu lica, njegu tijela, anticelulitnu njegu, depilaciju, njegu ruku i nogu, tuširanje, zaštitu od sunca te njegu i oblikovanje kose.

7 stavki

proizvoda po stranici

 1. Afrodita Depilacijska krema Sensitive s kamilicom

  Afrodita Depilacijska krema Sensitive s kamilicom

  S ugodnim, svježim mirisom, odličan je izbor za depilaciju osjetljive kože. Nježno i vrlo temeljito odstranjuje dlačice za samo 3 minute. Brzina djelovanja ovisi o debljini dlačica.  Ekstrakt kamilice nježno smiruje i ublažava nadraženu kožu, zato je nakon depilacije koža nježna i meka, a učinak depilacije dugotrajan!

  Detaljnije

  Regularna cijena: 42,86 kn

  Akcijska cijena: 40,72 kn

  Reward Points Policy Earn 2 bodova
 2. Afrodita krema za depilaciju lica i bikini zone 50 ml

  Depilacijska krema za posebno nježno, te iznimno brzo i učinkovito odstranjivanje dlačica na najosjetljivim dijelovima tijela: lica, bikini zone, pazuha. S ekstraktom kamilice umiruje nadraženu kožu.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 36,28 kn

  Akcijska cijena: 34,47 kn

  Reward Points Policy Earn 2 bodova
 3. Afrodita Anti-cellulite Cecropia gel

  S IZRAZITIM UČINKOM HLAĐENJA na koži jednostavno i vidljivo rješava problem celulita. Lagana, nemasna tekstura, brzo se upija u kožu te djeluje s inovativnom kombinacijom prirodnih sastojaka cekropije, niacinamida, tigrove trave, bodljikave veprine i koštica crvenog grožđa.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 138,29 kn

  Akcijska cijena: 131,38 kn

  Reward Points Policy Earn 8 bodova
 4. Afrodita Skin form dnevna krema protiv strija

  Izdašno vlaži kožu i na površini kože stvara polupropusni sloj koji sprječava prekomjeran gubitak vlage. Krema pospješuje obnavljanje oštećenoga tkiva i boju već postojećih strija približava prirodnoj puti kože. Također se povećava elastičnost kože, što je jako važno za smanjenje mogućnosti nastanka strija. Redovitom njegom koža dobiva znatno ljepši, sjajniji i prije svega zdraviji izgled. Krema u obliku lagane emulzije brzo se upija u kožu i pritom ne ostavlja mastan sloj na odjeći.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 98,11 kn

  Akcijska cijena: 93,20 kn

  Reward Points Policy Earn 6 bodova
 5. Afrodita Skin form noćna krema protiv strija

  Zbog svoje iznimne regenerativne moći idealna je za sprječavanje nastanka i smanjenje izraženosti već postojećih strija. Nježna masaža noćnom kremom sprječava pucanje tkiva, potiče krvotok i izlučivanje kolagena i elastina. Krema ujedno izdašno hrani kožu i pomoću svakodnevne večernje masaže vraća joj elastičnost. Koža ostaje lijepa, zdrava i napeta još dugo vremena.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 97,31 kn

  Akcijska cijena: 92,44 kn

  Reward Points Policy Earn 6 bodova
 6. Afrodita Aroma uljni odstranjivač laka za nokte

  Brzo i jednostavno odstranjuje lak s noktiju, također i umjetnih. Sprječava njihovu obojanost, njeguje ih, jača i čuva njihovu elastičnost.

  Njeguje i kožicu oko noktiju.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 25,94 kn

  Akcijska cijena: 24,64 kn

  Reward Points Policy Earn 1 bodova
 7. Afrodita Chamomilla sensitive uljni odstranjivač laka za nokte 50 ml

  Temeljito i jednostavno odstranjuje lak s prirodnih i umjetnih noktiju te pritom ne ostavlja bijele tragove. Njeguje i čisti nokte i kožicu oko noktiju od isušivanja i listanja.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 18,55 kn

  Akcijska cijena: 17,62 kn

  Reward Points Policy Earn 1 bodova

7 stavki

proizvoda po stranici