Anaftin


ANAFTIN® - zaštita od boli i okus ozdravljenja.
Oralno zdravlje je važan činbenik kako bi mi mogli biti sretni i osjećati se ugodno u bilo kojoj dobi.

3 stavki

proizvoda po stranici

 1. ANAFTIN ORAL GEL 12% 8ML

  -Način uporabe: Upotrijebiti 1 ili 2 kapi gela za prekrivanje cijelog ulkusa (čira) ili lezije u ustima. Izbjegavati izravni dodir aplikatora s lezijom. Ne dodirivati leziju jezikom najmanje 2 minute kako bi se omogućilo formiranje zaštitinog sloja. Nakon svake uporabe staviti natrag zaštitnu kapicu na proizvod. Za najbolje rezultate izbjegavati unos hrane ili pića najmanje jedan sat nakon primjene. Koristiti 3-4 puta na dan, a prema potrebi i češće. Način čuvanja: Na sobnoj temperaturi do 25 °C, izvan pogleda i dohvata djece
  Detaljnije

  Regularna cijena: 49,98 kn

  Akcijska cijena: 47,48 kn

  Reward Points Policy Earn 3 bodova
 2. ANAFTIN SPRAY 1,5% 15 ML

  Način uporabe: Kod prve primjene proizvoda skinuti kapicu i postaviti nastavak za raspršivanje. Usmjeriti nastavak za raspršivanje prema leziji u ustima i poprskati je 3 puta ili koliko je potrebno da zahvaćeno područje bude prekriveno. Nastavak za raspršivanje pomaže da sredstvo maksimalno učinkovito prekrije lezije u ustima. Koristiti 3-4 puta na dan, a prema potrebi i češće. Način čuvanja: Na sobnoj temperaturi do 25 °C, izvan pogleda i dohvata djece.
  Detaljnije

  Regularna cijena: 99,98 kn

  Akcijska cijena: 94,98 kn

  Reward Points Policy Earn 6 bodova
 3. ANAFTIN BABY GEL 12% 10ML IIA GE

  Anaftin Baby - medicinski proizvod namijenjen brzom ublažavanju boli i neugode koji se javljaju tijekom nicanja zubi u djece.
  Detaljnije

  Regularna cijena: 49,98 kn

  Akcijska cijena: 47,48 kn

  Reward Points Policy Earn 3 bodova

3 stavki

proizvoda po stranici