BioGaia

BioGaia je švedska kompanija, svjetski lider u proizvodnji probiotika. Lactobacilus reuteri Protectis je jedna od najbolje klinički dokumentiranih probiotskih bakterija.

Do sada je provedeno više od 80 kliničkih studija na osobama svih uzrasta, a rezultati su objavljeni u referentnim stručnim časopisima.

Zašto probiotici? Zato što su probiotici dobre bakterije koje pozitivno doprinose Vašem zdravlju održavajući prirodnu crijevnu mikrofloru.

1 stavki

proizvoda po stranici

 1. BIOGAIA probiotičke kapi 5ML

  Studije provedene s bakterijom Lactobacillus reuteri Protectis pokazuju da ona štiti probavni trakt od loših bakterija. Lactobacillus reuteri Protectis preživljava u želučanoj kiselini i žučnim solima u želucu i gornjem dijelu crijeva. Veže se za sluznicu crijeva i epitelne stanice i kolonizira crijeva. Lactobacillus reuteri Protectis jedina je bakterija iz soja laktobacila koja proizvodi i luči reuterin, antimikrobni agens koji onemogućuje rast štetnih mikroorganizama u probavnom traktu, istovremeno ne utječući na druge bakterije normalne za zdravu osobu.
  Detaljnije

  Regularna cijena: 107,21 kn

  Akcijska cijena: 101,85 kn

  Reward Points Policy Earn 6 bodova

1 stavki

proizvoda po stranici