Elancyl

Elancyl laboratoriji u anticelulitnoj njezi iza sebe ima 40 godina inovacija, učinkovitosti i zadovoljstva u kreiranju proizvoda za njegu tijela, koji ujedinjuju uspješno djelovanje i ugodu prilikom primjene, za blistavu ljepotu, mladoliki izgled i tijelo savršenog tonusa.

 • Novi jedinstveni koncept
 • Proizvod protiv tvrdokornog celulita, koji ujedinjuje cekropiju i kofein, 2 djelatne tvari koje uspješno eliminiraju sve tipove masti, čak i one najotpornije.
 • Nova ekskluzivna djelatna tvar, čija su svojstva dokazali istraživači Pierre Fabrea.
 • Nova, jedinstvena kombinacija djelatnih tvari: cekropija + kofein, s iznimnim učinkom eliminacije svih tipova masti. Nova tekstura, koja se lagano upija, senzualna i opuštajuća. Novi cvjetni osvježavajući miris pobuđuje vaša čula dan za danom.

4 stavki

proizvoda po stranici

 1. ELANCYL SLIM DESIGN 200ML

  ELANCYL SLIM DESIGN 200ML

  Upute za korištenje Nanosite SLIM DESIGN svako jutro na bedra, bokove i stražnjicu. Dovoljno je samo jedno nanošenje dnevno za 24-satno djelovanje. Proizvod se brzo upija, pa ne ostavlja osjećaj ljepljivosti na koži. Prvi rezultati vidljivi su već nakon 7 dana primjene. Nije za uporabu kod trudnica i dojilja. Dostupan je odabranim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama
  Detaljnije

  Regularna cijena: 303,18 kn

  Akcijska cijena: 288,02 kn

  Reward Points Policy Earn 19 bodova
 2. Elancyl SLIMDESIGN Intenzivna noćna njega 200 ml

  Elancyl SLIMDESIGN Intenzivna noćna njega 200 ml

  Elancyl Laboratorij donosi harmoničnu mješavinu ženstvenosti i učinkovitosti. Nakon 10 godina istraživanja, pojavom SLIM DESIGNA i njegovog [Kofein kompleksa]3D, na tretmane protiv celulita pada potpuno novo svjetlo. Još bliži ženama i još djelotvorniji, SLIM DESIGN predstavlja korak u novu dimenziju te veliko znanstveno otkriće koje će unaprijediti borbu protiv celulita.
  Detaljnije

  Regularna cijena: 306,13 kn

  Akcijska cijena: 290,82 kn

  Reward Points Policy Earn 19 bodova
 3. ELANCYL KREMA PROTIV STRIJA

  -Trudnoća je vrlo stresan događaj za kožu, osobito u području trbuha, bedara i dojki. Mehaničko rastezanje kože te prvenstveno povećana hormonalna aktivnost mogu uzrokovati pojavu strija (striae gravidarum ). Strije su izdužene, nekoliko milimetara široke, različito dugačke ružičaste do bijele brazde na koži, nastale zbog stanjenja površinskog sloja kože (epidermisa) i promjena u strukturi vlakana elastina i kolagena u dubljim slojevima kože. Iako se sklonost nasljeđuje, mogućnost nastanka strija povećava i prekomjerno dobivanje na težini tijekom trudnoće. Najčešće nastaju u drugom tromjesečju trudnoće. Za dodatnu njegu kože, osobito tijekom trudnoće, predstavljamo vam ELANCYL kremu za sprečavanje strija
  Detaljnije

  Regularna cijena: 132,21 kn

  Akcijska cijena: 125,60 kn

  Reward Points Policy Earn 8 bodova
 4. ELANCYL CELLU SLIM 45+ 200ML

  -Osvježavajuća i bogata tekstura ovoga gela savršena je za masažu i brzo se upija. Tuba je opremljena easy-click sustavom, zbog čega se lako otvara jednom rukom. Za 24-satnu učinkovitost je dovoljna samo jedna primjena. Elancyl Cellu Slim 45+ osmišljen je kako bi zadovoljio potrebe žena starijih od 45 godina. Njegova tekstura stvorena je da ujedinjuje užitak primjene i učinkovitost.
  Detaljnije

  Regularna cijena: 329,93 kn

  Akcijska cijena: 313,43 kn

  Reward Points Policy Earn 20 bodova

4 stavki

proizvoda po stranici