ESI

esi

4 stavki

proizvoda po stranici

 1. ESI ALOE VERA GEL obogaćen vitaminom E i uljem australskog čajevca 200 ml

  Aloe vera ESI GEL S vitaminom E i uljem čajevca je bioaktivni proizvod koji objedinjuje djelovanje aloje s blagim antiseptičkim učinkom čajevca te antioksidativnim učinkom vitamina E. Koristi se za intenzivnu njegu, zaštitu i hidrataciju kože. Gel ne sadrži parabene, boje, parfeme i ostale nadražujuće sastojke te je posebno prikladan za osjetljivu kožu i kožu sklonu preosjetljivosti na pojedine uobičajene sastojke kozmetičkih proizvoda.
  Detaljnije

  Regularna cijena: 74,00 kn

  Akcijska cijena: 70,30 kn

  Reward Points Policy Earn 4 bodova
 2. ESI ALOE VERA "MASSIMA FORZA" NAPITAK od čistog aloe gela iz unutarnjeg dijela lista prave aloje 1L

  ALOE VERA ESI "MASSIMA FORZA" NAPITAK proizveden je od čistog gela dobivenog hradnim prešanjem unutarnjeg parenhimskog dijela LISTA PRAVE ALOJE (Aloe barbadensis Miller), bez sastojaka kore. Kao sirovina, aloe-gel bogat je brojnim vrijednim hranjivim sastojcima, uključujući vitamine, mineralne tvari, enzime i polisaharide. Ovaj pripravak ne sadrži šećer i mogu ga koristiti i dijabetičari.
  Detaljnije

  Regularna cijena: 132,00 kn

  Akcijska cijena: 125,40 kn

  Reward Points Policy Earn 8 bodova
 3. ESI ALOE VERA NAPITAK obogaćen medom i koncentriranim sokom od plodova borovnice 1L

  Napitku od aloe gela, sastojka koji se dobiva ručnom obradom unutarnjeg dijela lista prave aloje (Aloe barbadensis Miller) bez sastojaka kore, dodatno je poboljšan okus zahvaljujći dodatku LIVADNOG MEDA i koncentriranom soku od PLODOVA BOROVNICE (Vaccinium mirtillus). Zahvaljujući ovako kombiniranim sastojcima, napitak ima primamljiv okus borovnica. Mala količina meda čini ga ukusnijim od čistog napitka na bazi lista aloje.
  Detaljnije

  Regularna cijena: 118,00 kn

  Akcijska cijena: 112,10 kn

  Reward Points Policy Earn 7 bodova
 4. ESI ALOE VERA "REGULATOR PROBAVE" tablete 30 komada

  Aloe vera ESI "Regulator probave" je dodatak prehrani u obliku tableta. Tablete sadrže sastojke iz prave aloje (Aloe barbadensis Miller) i gorke aloje (Aloe ferox) u kombinaciji s biljem koje se tradicionalno koristi u čajnim mješavinama za reguliranje probave. Na prirodan način ovaj dodatak prehrani potiče i olakšava manje probavne tegobe poput nadutosti, otežanog probavljanja hrane i neredovite stolice, ali bez izazivanja crijevnih kolika i bez snažnog purgativnog učinka.
  Detaljnije

  Regularna cijena: 54,00 kn

  Akcijska cijena: 51,30 kn

  Reward Points Policy Earn 3 bodova

4 stavki

proizvoda po stranici