Kal Defender C 60 tableta

by Kal
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C003804
21,50 €
Vitamin C u kombinacii s jakim antioksidansim.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

• jaki antioksidans
• jača imunološki sustav
• kod prehlada i kao prevencija skorbuta
• sadrži 1000 mg vitamina C
• sadrži shiitake i reishi gljive, propolis i ulje češnjaka

Tijekom perioda intezivne obrambene aktivnosti stanica, zbog stresa i prehlade, gripe, raznih infekcija ili bilo kakve bolesti, vitamin C se naglo “iscrpljuje” iz organizma. Uzimanje antibiotika također naglo smanjuje količinu vitamina C u organizmu, a sam organizam ne proizvodi vitamin C i stoga ga unosimo kroz redovitu prehranu ili u obliku vitaminskih dodataka prehrani.

Defender C™ – zaštitni vitamin C, u dnevnoj dozi sadrži 1000 mg vitamina C obogaćenog bioflavonoidima koji osiguravaju njegovu potpuniju aktivnost. Kako bismo osigurali potpunu aktivnost vitamina C, dodali smo i poznatije ljekovite gljive, Shiitake i Reishi, za zaštitu imunološkog sustava, Propolis te ulje Češnjaka za bolju prokrvljenost krvnih žila i regulaciju krvnog tlaka.

Ova formula preporuča se osobama u stresnim situacijama, pušačima, kod gripe i prehlade, kod infekcija i pri uzimanju antibiotika, kod povišene tjelesne temperature i sličnih stanja.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.