Kal

Kal proizvodi dodatke prehrani, vitamine i minerale.

Kal formula za održavanje razine šećera, za ublažavanje simptoma depresije i stresa, beta- karoten, formula za zaštitu i izgradnju kostiju, antioksidativna grupa vitamina, minerala i enzima, formula za zdravu kožu, B kompleks

Brand je osnovan u južnoj Kaliforniji u 1932.g. kao jedna od prvih linija proizvoda za dopunu prehrane u Sjedinjenim Američkim Državama.

KAL proizvodi moraju proći testiranje dezintegracije i završno testiranje proizvoda prije no što možemo reći da su "dovoljno dobar za naše obitelji."

5 stavki

proizvoda po stranici

 1. Kal Body Defense® Antioxidant

  Antioksidativna grupa vitamina, minerala i enzima štiti organizam od negativnog utjecaja slobodnih radikala. U prirodi se najviše mogu naći u narančastom voću i povrću, zelenom čaju itd. Formiraju se ovisno o izloženosti organizma zagađenom okolišu, pretjeranoj izloženosti sunčevim zrakama i sl.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 211,25 kn

  Akcijska cijena: 200,69 kn

  Reward Points Policy Earn 13 bodova
 2. Kal Astaxanthin

  Astaksantin je aktivni sastojak algi koji ih štiti od sunčeve svjetlosti. Najobilniji izvor astaksantina je alga Haematococcus pluvialis, a u prirodi ga također pronalazimo i u crvenoj boji lososa i škampa (kozica). Astaksantin je karotenoid, tj. prirodan spoj koji voću i povrću daje narančastu, žutu i crvenu boju. Izuzetno je moćan antioksidans.

  Detaljnije

  Regularna cijena: 326,40 kn

  Akcijska cijena: 310,08 kn

  Reward Points Policy Earn 20 bodova
 3. Kal L.F. Cell Defense™

  • zaštita stanica
  • jačanje imunološkog sustava
  • sadrži biljne protektore
  • sadrži snažne antioksidanse

  Detaljnije

  Regularna cijena: 156,25 kn

  Akcijska cijena: 148,44 kn

  Reward Points Policy Earn 9 bodova
 4. Kal Reacta C 60 X 500 mg

  Reacta C je znanstveno istražena i patentirana formula za potporu organizmu, koja tijelu pruža vitamin C 24-sata, tijekom cijelog dana i noći. Kombinacija stroncij kalcij askorbata i L-Threonatea je bezkiselinska formula dizajnirana za brzo, dugotrajno i lagano djelovanje na želudac.
  Detaljnije

  Regularna cijena: 91,80 kn

  Akcijska cijena: 87,21 kn

  Reward Points Policy Earn 5 bodova
 5. KAL C-800 TBL. A 90

  -Upute za upotrebu: uzimati 1 kapsulu dnevno (uz obrok ili čašu vode) ili po preporuci stručne osobe. Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života
  Detaljnije

  Regularna cijena: 190,13 kn

  Akcijska cijena: 180,62 kn

  Reward Points Policy Earn 12 bodova

5 stavki

proizvoda po stranici