KAL COQ-10 60MG A 60

by Kal
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C016784
34,10 €
Formula za produkciju stanične energije.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
Koenzim Q-10 je tvar slična vitaminu sa snažnim antioksidativnim djelovanjem. Od deset standardnih koenzima, samo se Q-10 nalazi u ljudskom organizmu. Razina se starenjem smanjuje te je zato nužno njegovo dodatno uzimanje uz redovitu prehranu. Kako je glavna zadaća Q-10 stvaranje stanične energije, tako ovaj preparat pospješuje pravilan rad srčanog mišića, pravilan rad cirkulacijskog sustava, stimulira imunološki sustav, umanjuje nuspojave kod kemoterapije i sl. Ima jako dobar učinak kod oboljenja kao što su astma, dijabetes, multipla skleroza i Alzheimerova bolest.

Široka paleta povoljnog djelovanja Q-10 moguća je baš zbog njegovog izravnog djelovanja pri stvaranju stanične energije. Tako ojačana stanica nije podložna raznim štetnim utjecajima slobodnih radikala i raznim oboljenjima ili negativnim utjecajima različitih terapija. Zato se ovaj proizvod preporuča kao dodatak uz prehranu, kao preventivna mjera te u slučaju navedenih oboljenja, a i zbog odlične učinkovitosti pri uklanjanju štetnih slobodnih radikala. Iako se Q-10 nalazi u tijelu, količina se sa starenjem smanjuje. Budući da je Q-10 odgovoran za proizvodnju stanične energije (ATP), posebno se preporučuje sportašima jer jača mišiće, poboljšava fizičku snagu i otpornost.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.