Kal Multi-Active 60 tableta

by Kal
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C003786
28,70 €
Multivitamin potpune iskoristivosti s aktivnim tvarima iz voća i povrća.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

Poznato je da voće i povrće sadrži vitamine i minerale nužne za zdravlje organizma. No, da bi osoba primila dovoljno vitamina i minerala, morala bi pojesti dva kilograma svježeg voća i povrća dnevno. Teško je zamisliti da itko može probaviti toliku količinu hrane u jednom danu ili da uopće tijekom dana imamo vremena pojesti to. Zbog toga vam KAL nudi proizvod Multi-Active™ sa FVA [fruit veg actives]. Ovaj proizvod, kao nadopuna prehrani, sadrži dnevnu dozu neophodnih vitamina i minerala u tri tablete na dan. KAL-ov Multi-Active™ sa FVA namjenjen je u prvom redu osobama čija prehrana oskudijeva svježim voćem i povrćem, osobama koje imaju poteškoća s uzimanjem hrane (stariji ljudi) ili osobama koje jednostavno nemaju vremena dovoljno brinuti se o svojoj prehrani. Ali, što je FVA? To su bogati sastojci izdvojeni iz različitog voća, povrća i drugih biljaka, koji služe zaštiti i poboljšanju općeg stanja našeg organizma. Cilj ovoga proizvoda bio je osigurati veću koncentraciju vrijednih sastojaka, koji mogu poslužiti kao “jestivo oružje” protiv bolesti. KAL-ov Multi-Active™ sa FVA brzo je rješenje za održavanje zdravog organizma i preporučuje se ljudima različitih životnih stilova jer će se uz redovitu ishranu i primjenu ovog dodatka prehrani osjetiti da vaše tijelo živi boljim i zdravijim životom.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.