KAL SACCHAROMYCES BOULLARDII 60 kaps.

by Kal
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
c016637
37,20 €
Kal Saccharomyces Boulardii je probiotik koji se dobiva iz kvasca, a pomaže očuvanju zdrave gastrointestinalne flore. Svaka kapsula osigurava preko 8 milijardi održivih mikroorganizama. Proizvod je stabilan na sobnoj temperaturi. Za očuvanje svježine proizvoda može se čuvati u hladnjaku. Kapsule ne sadrže gluten, šećer, sol i škrob. Upotreba Uzimati jednu kapsulu na dan (uz obrok ili čašu vode) ili po preporuci stručne osobe. Ne uzimati unutar dva sata od primjene antibiotika. Napomene i upozorenja Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena. Čuvati od dohvata male djece. Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Sastojci Saccharomyces Boulardii, biljna celulozna kapsula, emulgator sorbitan monostearat.
Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.
Sastojci u dnevnoj dozi (jedna kapsula) Saccharomyces Boulardii (Saccharomyces cerevisiae var. boulardii) (osigurava preko 8 milijardi održivih mikroorganizama) 440 mg
BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.