A-DERMA Cytelium sprej 100 ml

by A-derma
Odmah dostupno
Šifra proizvoda
C002976
14,00 €/105,48kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Cytelium je otopina bijele boje koja suši, umiruje i štiti vlažne iritacijske promjene na koži, te iritacije u vlažnim predjelima kože. Primjenjuje se kod vlažnog pelenskog osipa, vlažnog ekcema, varičela, impetiga, maceracija u pregibima kože te pupčanih ranica u novorođenčadi. Ne boji kožu i ne ometa zacjeljivanje rane. Može se kombinirati s terapijom. Oblik spreja olakšava nanošenje, osobito kod djece jer nanošenje bezbolno.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dosta iznad 400kn.

Djelovanje: Magnezijev silikat suši, aktivni satojci cink oksid i ekstrakt Rhealba zobi stvaraju zaštitnu barijeru na iritiranoj koži, čime olakšavaju njezino smirivanje i oporavak, te štite oštečeno područje od nove iritacije. 

Sastav: Rhealba® zob, cink oksid, magnezij silikat.

Indikacije: Vlažne iritacijske promjene na koži. Iritacije u vlažnim predjelima kože.

Kontraindikacije, nuspojave, interakcije: Nisu poznate. Ne raspršivati u blizini očiju. Samo za vanjsku uporabu. Čuvati izvan dohvata djeca.

Primjena: Promućkati prije primjene. Nanijeti na kožu 2 do 3 puta dnevno.

Doziranje: 2 do 3 puta dnevno.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.