A-Derma Epitheliale A.H krema

by A-derma
Dobavljivo
Šifra proizvoda
C005863
15,99 €

Epitheliale A.H Krema  ubrzava i poboljšava kvalitetu epidermalnog zacjeljivanja površinskih oštećenja kože. Sadrži regeneracijske i umirujuće sastojke ekstrakta Rhealba zobi i hijaluronsku kiselinu koji sudjeluju u obnovi površinskih slojeva kože. Krema se koristi nakon raznih dermatoloških zahvata i manjih ozljeda (nakon lakših opeklina, brijanja, epilacije, ogrebotina i porezotina...). Lagane je kremaste strukture, lako se nanosi na kožu i nevidljiva je na koži.

Dostava od 2 do 5 dana. Besplatna dostava iznad 53.09 €.

Djelovanje: Puni ekstrakt Rhealba zobi je prirodni aktivni sastojak s dokazano zacjeljujućim svojstvima – povećava količinu VEGF-a i ubrzava migraciju keratinocita. Hijaluronska kiselina je fiziološka molekula uključena u proces zacjeljivanja i predstavlja osnovni sastojak ekstracelularnog dermalnog matriksa - ona potiče angiogenezu, ubrzava migraciju keratinocita i ima učinak ovlaživača. Rezultati mnogobrojnih studija dokazuju da vitamin E pomaže obrani kože od štetnog djelovanja slobodnih radikala te da pomaže cijeljenju rana. Vitamin A ubrzava zarastanje rana. Butilni alkohol ima blagi bakteriostatski učinak.

Sastav: Ekstrakt Rhealaba zobi 3%, hijaluronska kiselina 0,2%, vitamin A+E kompleks 1%, butil alkohol 0,5%.

Indikacije: Epidermalne rane, lakše opekline, porezotine i ogrebotine, nakon biopsije, krioterapije, dermoabrazije, pilinga, elektroepilacije i terapije laserom.

Kontraindikacije, nuspojave, interakcije: Nisu poznate. Samo za vanjsku primjenu. Čuvati pri temperaturi od 25o C, izvan dohvata djece. Rok valjanosti nakon prvog otvaranja je 12 mjeseci.

Primjena: Dva puta dnevno nježno umasirati na čista i suha oštećena područja kože. Koristiti do potpunog zacjeljivanja kože.

Doziranje: 2 puta dnevno.

BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe iznad 53.09 €.

GLS

dostavna služba.

Dostavu na području Hrvatske, za sve narudžbe iznad 53.09 € je besplatna.

Roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene uplate dostavnom službom GLS.

Naručena roba siže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostala mjesta i gradove vrijeme dostave je od 2 - 3 dana. Dostava na otoke i rijetko naseljena područja može potrajati duže od navedenog. Izuzetak navedenim terminima su blagdani i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćuje se 3.32 € (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Ne preuzimamo odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Obratite nam se za profestionalan savjet prilikom odabira proizvoda.

Pozivom na broj 01 / 46 21 302, E-mailom info@eljekarna.hr ili neposredno na našem prodajnom mjestu: Ljekarna Palac, Martićeva 51.