WAYA® D3 kapi

Kratak opis:
Jedine kapi s probiotičkom kulturom Lactobacillus rhamnosus GG i vitaminom D3 u uljnoj suspenziji, stoga je vjerojatnost pojave grčeva kod novorođenčadi i dojenčadi minimalna.

Vitamin D potreban je za normalan rast i razvoj kostiju djece te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.
Primjena

Proizvod ima prirodno prisutan talog, stoga prije svake upotrebe dobro protresite bočicu. Nakon mućkanja proizvod postaje prirodno mutan. Proizvod je neutralnog mirisa i okusa. Kapi WAYA® D3 upotrebljavajte najmanje dva tjedna. Primjerene su i za dugotrajnu primjenu. Najbolje je uzeti kapi samostalno na žličici. Ako se liječite antibiotikom, uzmite kapi barem 2 sata prije ili poslije primjene antibiotika.

Doziranje:
Dojenčad i djeca do navršene 2. godine: 7 kapi 1× na dan
Djeca nakon 2. godine života: 10 kapi 1× na dan

Regularna cijena: 110,30 kn

Akcijska cijena: 104,79 kn

Reward Points Policy You will earn 6 bodova for buying this product.
Waya
dostava

Za ostvarenu kupnju veću od 400 kn dostava se ne naplaćuje!
Proizvod će biti dostavljen u roku od 3 radna dana. Saznaj više...

telefon

Za više nazovite 01/ 4621 302 ili pišite na [email protected].

Opis proizvoda

Detalji

WAYA D3 kapi: 7 kapi sadrži najmanje 1,4 × 109 kolonijskih jedinica mikroenkapsulirane probiotičke kulture Lactobacillus rhamnosus GG i 400 I. J. (10 μg) vitamina D3 vitaminu D3 u uljnoj suspenziji nisu potrebni dodaci (antioksidansi, stabilizatori i konzervansi) koji mogu prouzročiti nadimanje i grčeve vitamin D3 biljnoga je podrijetla te je primjeren i za vegetarijance kapi su neutralnog mirisa i okusa ne sadrže alergene (mliječne bjelančevine, laktozu, gluten, jaja, ribe, kikiriki, sezam, SO2, soju, orašaste plodove, celer, gorušicu, rakove) nakon otvaranja bočice kapi su upotrebljive još najmanje mjesec dana Mikroenkapsulirani oblik Probiotici su živi organizmi i vrlo su osjetljivi pri prolazu kroz kiselu okolinu probavnog sustava, stoga ih treba odgovarajuće zaštititi. Mikroenkapsulirani oblik probiotičke kulture Lactobacillus rhamnosus GG omogućuje 5 puta veće preživljavanje u probavnom sustavu u usporedbi s drugim probiotičkim kulturama na tržištu i posljedično se osigurava viša koncentracija probiotičke kulture u crijevima.