Waya

Dodatak prehrani WAYA sadrži kvalitetne vitalne vrste i sojeve različitih kultura mikroorganizma u obliku praha, u kojima su žive, ali neaktivne bakterije.

Nalaze se u posebnom polisaharidnom matriksu, koji im omogućuje maksimalnu stabilnost i preživljavanje. Prije uzimanja, po mogućnosti na prazan želudac, kulture mikroorganizma treba je aktivirati u čaši vode, mlijeka ili jogurta. Aktivacija im omogućuje da se probiju kroz agresivnu kiselu okolinu želuca do crijeva, gdje povoljno djeluju na crijevnu mikrofloru.

2 stavki

proizvoda po stranici

 1. WAYA®LGG® kapi za novorođenčad, dojenčad i djecu

  WAYA®LGG® kapi za novorođenčad, dojenčad i djecu

  WAYA® kapi za uravnoteženu crijevnu mikrofloru, primjerene za novorođenčad, dojenčad i djecu
  Detaljnije

  Regularna cijena: 95,93 kn

  Akcijska cijena: 91,13 kn

  Reward Points Policy Earn 6 bodova
 2. WAYA® D3 kapi

  WAYA® D3 kapi

  Kratak opis: Jedine kapi s probiotičkom kulturom Lactobacillus rhamnosus GG i vitaminom D3 u uljnoj suspenziji, stoga je vjerojatnost pojave grčeva kod novorođenčadi i dojenčadi minimalna. Vitamin D potreban je za normalan rast i razvoj kostiju djece te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Primjena Proizvod ima prirodno prisutan talog, stoga prije svake upotrebe dobro protresite bočicu. Nakon mućkanja proizvod postaje prirodno mutan. Proizvod je neutralnog mirisa i okusa. Kapi WAYA® D3 upotrebljavajte najmanje dva tjedna. Primjerene su i za dugotrajnu primjenu. Najbolje je uzeti kapi samostalno na žličici. Ako se liječite antibiotikom, uzmite kapi barem 2 sata prije ili poslije primjene antibiotika. Doziranje: Dojenčad i djeca do navršene 2. godine: 7 kapi 1× na dan Djeca nakon 2. godine života: 10 kapi 1× na dan
  Detaljnije

  Regularna cijena: 111,58 kn

  Akcijska cijena: 106,00 kn

  Reward Points Policy Earn 7 bodova

2 stavki

proizvoda po stranici